Opis forum
Obowiązkowe szklenie BHP jest 21.11.11 w pon., w auli na Podgórnej (tzw. Gagarin)
http://plan.uz.zgora.pl/grupy_plan.php?pId_Obiekt=9857
Nie wiecie może co z ludźmi, którzy mieli już to szkolenie na innych kierunkach? Trzeba je powtarzać?
Administrator
Ci, którzy mieli już szkolenie BHP nie muszą w nim ponownie uczestniczyć. Jednak jak będą wpisy (mniej więcej w sesji zimowej) wraz ze starym indeksem (gdzie ten wpis posiadają) muszą udać się do Pana, który tym się zajmuje.
Użytkownik
Wie ktoś może co z tymi zadaniami z tech. inf. ??
magdalene:) napisał:
Wie ktoś może co z tymi zadaniami z tech. inf. ??
dolaczam sie do pytania.
I tez mam prosbe do osob z gr. A. Czy mozecie wrzucic swoje prezentacje z biomedycznych podstaw na meila ???
Ostatnio edytowany przez Oli24 (2011-10-29 09:25:38)
Użytkownik
dopiero na grudzień mam i też czekam na wasze prezentacje :d
Hej mam prośbę, następnym razem jak ktoś będzie chciał przenosić zajęcia grupowe to proszę o kontakt z resztą grupy, chociaż zapytać się reszty czy to im odpowiada...dlaczego ktoś decyduje za innych???? To samo co do wykładów....jeśli nie chce wam się przychodzić lub nie możecie to na wykłady chodzić nie trzeba!
Użytkownik
Oli24 napisał:
Ludzie !! Czy ktos w konucwie co z tymi zadaniami na technologie ??? Czy mam rozumiec ze nikt tego nie robi w koncu ?!
Właśnie ja też czekam na odpowiedź, bo nadal nic nie wiem..Ma ktoś jakieś wiadomości na ten temat??? Bo to dosyć pilne
magdalene:) napisał:
Oli24 napisał:
Ludzie !! Czy ktos w konucwie co z tymi zadaniami na technologie ??? Czy mam rozumiec ze nikt tego nie robi w koncu ?!
Właśnie ja też czekam na odpowiedź, bo nadal nic nie wiem..Ma ktoś jakieś wiadomości na ten temat??? Bo to dosyć pilne
Wydaje mi sie ze skoror do dzis nie dostalismy wiadomosci od Tymoteusza to nikt tego nie robi .....
Użytkownik
No ja mam nadzieję, że nikt Bo ja w sumie dalej nie wiem co my konkretnie mielibyśmy tam zrobić z tymi legendami..
ejjjj grupo D nie szalejcie tak z tymi plusami z historii wychowania po co nam wyścig szczurów? APELUJE O INTEGRACJE np. jutro Studio, kilka osób od nas tam będzie bo świętujemy przy okazji integracji moje urodziny więc łączmy się!